Проверките са били част от специализираната полицейска операция в област РусеВчера,

...
Проверките са били част от специализираната полицейска операция в област РусеВчера,
Коментари Харесай

Трима шофьори изгоряха при проверки в град Глоджево

Проверките са били част от специализираната полицейска интервенция в област Русе

Вчера, към 12:10 часа в град Глоджево, при провеждащата се профилирана полицейска интервенция, чиновници на районно управление (на МВР) – Ветово са открили 47-годишен мъж, локален гражданин, да ръководи лек автомобил „ Фиат Пунто “ без сложени регистрационни табели. При направените информации е станало ясно, че транспортното средство не е записано по надлежния ред в страната.

Случаят е документиран и е формирано бързо произвеждане за закононарушение по член 345, ал.2 от Наказателен кодекс.

Още двама водачи са открили екипите в нарушение на законовите условия в региона на град Глоджево през вчерашния ден. Около 13:50 часа по пътя преди табелата за град Глоджево в посока към град Ветово, при инспекция на лек автомобил с марка " Фолксваген ", ръководен от 47-годишен мъж от град Кубрат, униформените са открили, че лидерът не има удостоверение за ръководство и е недееспособен. При спомагателните информации е изяснено още, че той прави това действие в едногодишен период от наказването му по административен ред за ръководство на МПС без брошура.

Случаят е документиран по разказа на РУ-Ветово, с оглед осъществено закононарушение по член 343в, алинея 2 от Наказателен кодекс.

Малко по-късно, към 14:30 часа, още веднъж в град Глоджево е открит още един извършител, 39-годишен мъж, във връзка със сигнал, че предходната вечер към 20:00 часа, по ул. " Стефан Караджа " в гр. Глоджево, е управлявал лек автомобил „ Сузуки Витара “ с сложени регистрационни табели на друга кола. При инспекцията е изяснено, че на автомобила са сложени табели с разградска регистрация, издадени на МПС от този модел, само че с други номера на рама и мотор. Не са открити данни транспортното средство да е записано на територията на страната.

По случая е почнала работа с оглед осъществено закононарушение по член 345, ал.2, по отношение на чл.345, ал.1 от Наказателен кодекс.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР